Huurvoorwaarden ’t Uzzetje

BOEKEN, RESERVEREN EN BETALEN

  • Alle voorwaarden & prijzen worden op de website weergegeven. Uw aanvraag voor de reservatie    wordt per email beantwoord met een bevestigingsbrief. Hierbij worden  alle financiële voorwaarden vermeld met de betalingsinstructies . De betaling van de huur dient te gebeuren conform de bevestigingsbrief die u per email heeft ontvangen. De energiekosten worden verrekend met de waarborg.

SCHADE

  • Kleinere schade aan de inventaris van het huis zullen worden in mindering gebracht van de waarborg. De huurder informeert de eigenaar omtrent eventuele schade. Deze kan ook vastgesteld worden bij de schoonmaakbeurt achteraf. De eigenaar zal hiervoor  contact opnemen met de huurder.

VERZEKERING VAN DE WONING

  • De woning is gedekt door een uitgebreide brandverzekering bij Assuralia. De eigenaar doet tegenover de huurder een afstand van verhaal, voor zover de eigenaar in zijn brandpolis voor de schade is verzekerd.

AANKOMST & VERTREK

  • De huurder moet zich houden aan de instructies ze per email ontvangen na de betaling van huur. Dit omvat de aankomst & vertrek tijd, de  sleutels, het afvalbeheer, het energiebeheer en het gebruik van de woning als een goede huisvader.  Bij eventuele onduidelijkheden of problemen gedurende zijn verblijf zal de huurder altijd kunnen contact nemen met de eigenaar of aangeduide persoon.

MAXIMAAL 6 PERSONEN TOEGELATEN

  • De verhuurder kan niet instaan voor het naleven van deze clausule.  De huurder  moet toezien dat deze clausule gerespecteerd wordt.