top of page

Huisreglement

Algemeen

De huurder moet van het gehuurde goed gebruik maken als een goede huisvader. Dit betekent dat de voorwerpen die deel uitmaken van de huisraad niet mogen verplaatst worden. Het huishoudelijk reglement moet worden gerespecteerd.  De huurder maakt de woning bij vertrek schoon (veegschoon) en meldt beschadigingen onmiddellijk aan de eigenaar. Bij in gebreke blijven zullen de kosten van 50 euro van de waarborgsom afgehouden worden.

2

Huisdieren

Huisdieren zijn niet toegelaten.

3

Roken

Roken is verboden in het huis.

4

Toilet

Geen voorwerpen in het toilet gooien. 

Geen toiletverfrisser aan de rand van het toilet plaatsen.

5

Huisvuil

Bij vertrek alle huisvuil (huishoudelijk afval, glas, papier en PMD) wegbrengen naar de ondergrondse afvalcontainers. Bekijk alle locaties op de stadwebsite of op het stadsplan aanwezig in het huisje.

6

Barbecue

De BBQ wordt geplaatst in de voorziene grindbak. Gelieve de BBQ voor vertrek te reinigen. De BBQ niet in het tuinhuis plaatsen vooraleer deze volledig is uitgedoofd.

7

Beddengoed

Standaard worden er geen beddengoedvoorzien. De huurder dient deze zelf mee te brengen of bij te huren. We rekenen €10 voor een pakket voor een één-persoonsbed en €12 voor een pakket voor een twee-persoonsbed.

8

Inventaris

In de woning is een inventaris aanwezig. De huurder wordt gevraagd de juistheid ervan na te gaan en zijn eventuele opmerkingen schriftelijk bekend te maken binnen de 24 uur na aankomst. Hetzelfde geldt ook voor de netheid van de woning.

bottom of page