top of page

Huurvoorwaarden

Boeken, reserveren en betalen

Alle voorwaarden & prijzen worden op de website weergegeven. Uw aanvraag voor de reservatie wordt per email beantwoord met een bevestigingsbrief. Hierbij worden alle financiële voorwaarden vermeld met de betalingsinstructies. De betaling van de huur dient te gebeuren conform de bevestigingsbrief die u per email heeft ontvangen. De energiekosten zijn inbegrepen in de prijs.

2

Schade

Er wordt 250 euro waarborg gevraagd. Kleinere schade aan de inventaris van het huis zullen worden in mindering gebracht van die waarborg. De huurder informeert de eigenaar omtrent eventuele schade. Deze kan ook vastgesteld worden bij de schoonmaakbeurt achteraf. De eigenaar zal hiervoor contact opnemen met de huurder.

3

Verzekering van woning

De woning is gedekt door een uitgebreide brandverzekering bij Assuralia. De eigenaar doet tegenover de huurder een afstand van verhaal, voor zover de eigenaar in zijn brandpolis voor de schade is verzekerd.

4

Aankomst en vertrek

De huurder moet zich houden aan de instructies die ze per email ontvangen na de betaling van huur. Dit omvat de aankomst- & vertrektijd, de sleutels, het afvalbeheer, het energiebeheer en het gebruik van de woning als een goede huisvader. Bij eventuele onduidelijkheden of problemen gedurende zijn verblijf zal de huurder altijd kunnen contact nemen met de eigenaar of aangeduide contactpersoon.

5

Maximum aantal personen

De woning is geschikt voor maximaal zes volwassenen en één kind. De verhuurder kan niet instaan voor het naleven van deze clausule. De huurder moet toezien dat deze clausule gerespecteerd wordt.

bottom of page